Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (2.78 secunde)
In atare conditii, lui Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Toma le pare predestinat un succes neasteptat daca vor decide vreodata sa porneasca intr-un tur al Europei pentru a le explica europenilor unde a ajuns Romania dupa ani buni de terapie soc a UE.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
Deocamdata, Andelko Mandic si Marius Toma, dar si conducatorii clubului din Banie s-au inteles si au semnat contracte cu doi jucatori, americanul Donte Gennie si romanul Cornel Cioacata, component al lotului national al Romaniei sub 20 de ani.
Incurajati de galerie Marius Toma, antrenorul secund al craiovenilor, a spus ieri ca jucatorii sai au controlat meciul din primul pana in ultimul minut. ... Andelko Mandic si Marius Toma au mizat pe urmatorii jucatori:
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a donat recent mai multe obiecte frumoase, primite de la presedinti de stat, dar si de la alte personalitati din diverse domenii, Muzeului Senatului. ... Printre obiectele donate de Ion Iliescu se numara:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
de evidente (re)poziţionări doctrinare. ... PSD s-ar putea scinda, semnalul fiind dat in acest sens de ieşirile intempestive in public ale lui Ioan Talpeş, acum senator independent şi proaspăt demisionar din partid.
A reusit performanta de a ajunge in Parlament dupa ce s-a clasat pe pozitia a treia, dupa Ion Gontea, de la PD-L, care a obtinut 34,6%, si Dumitru Puchianu de la PNL, cu 31,4%. ... Voturile nu i-au permis sa devina senator imediat.
Senatorul independent Ioan Talpes a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca se afliliaza grupului PD-L, renuntand la calitatea de senator independent, pe care a detinut-o timp de doi ani.
Printre fostii parlamentari care au cerut pensionarea se numara fostul sef al statului, Ion Iliescu, care are la activ doua mandate de senator.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Presedintele Senatului Romaniei, senator Mircea Geoana, a primit vizita M.S.Regele Albert II al Belgienilor.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011). ... Intr-un interviu dat in 2010, Ion Hobana declara ca sunt doua tipuri de argumente pentru care a luat si ia si in continuare in serios studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate:
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
google-analytics.com